Activatie

Het activeren van de werk & werkomgeving verbeteringen is het daadwerkelijk uitvoeren van de veranderingen die tot verbetering  leiden. Dit is wat innovatie voor veel bedrijven lastig maakt. Het strategische gedachtengoed omzetten naar het tactische en operationele niveau.

innvire heeft hier één van haar kern expertises van gemaakt. Hier wordt  het verschil gemaakt  tussen inspirerende plaatjes en adviezen en daadwerkelijke verbeteringen. Dit is een lastig domein van emoties, politieke voorkeuren en samenwerkingen. Dat vraagt om mensen met aandacht voor de psyche en uitzonderlijk goede vaardigheden om complexiteit op heldere wijze uiteen te zetten.

Vaak voeren we de veranderingen niet alleen zelf uit, maar begeleiden, controleren, regisseren andere partijen en ondersteunen we onze klanten hierbij.

De LEAN aanpak staat hierin voorop, omdat we gezamenlijk voor het klant resultaat gaan. Onze samenwerking met Brink Groep op het gebied van project management, sturing en controle speelt hierin een belangrijke rol.

Vaak helpen onze mensen uw mensen ook daadwerkelijk met het bedenken en organiseren van trainingen, workshops, communicatie. Wat er ook nodig is om de veranderingen te activeren. Centraal staat, zoveel mogelijk zelf doen.

Activatie in het kort

– Veranderingen in organisaties vormgeven

– Gemeenschappelijke uitgangspunten bepalen

– Sturingsmechanisme bepalen voor begeleiding

– Metafoor / Storytelling voor kennis overdracht

– Faciliteren programma management

 

Activatie gaat om het overstijgen van bestaande hierachische systemen en het gezamenlijk realiseren van een startpunt en route. Acceptatie komt vooral voort uit meedoen en begrijpen. Onze workshops en sturing helpen uw mensen om samen die click te maken.