Brink Groep naar Rotterdam

bg-rdam-1000-370

De westelijke vestigingen van de Brink Groep bedrijven -Brink Management / Advies, Kontek, Ibis en innvire- verhuizen naar Rotterdam Central District. Pal naast Rotterdam Centraal Station zijn zij vanaf 1 oktober 2016 op de 6e etage van het Groot Handelsgebouw gehuisvest. Naast Rotterdam heeft Brink Groep locaties in Eindhoven en Groningen.

“In het westen van het land zochten we naar een plek die onze innovatieprocessen stimuleert, die uitstekend bereikbaar is en aantrekkelijk is voor onze medewerkers. Rotterdam zet fors in op innovatie en is onderdeel van het innovatienetwerk in de zuidelijke Randstad waarin onder meer RDM, Merwe-Vierhavens, de universiteiten van Rotterdam, Delft en Leiden een belangrijke rol spelen. De “opgerolde mouwen mentaliteit” van Rotterdam past goed bij onze cultuur. Door te kiezen voor huisvesting op een mobiliteitsknooppunt in de Randstad kunnen we onze bedrijfsdoelstelling op het terrein van duurzaamheid bereiken.” Hans de Jonge, directievoorzitter Brink Groep

Rotterdam Central District (RCD) is het gebied waar internationale en lokale bedrijven, gevestigde namen en start ups, pakken en spijkerbroeken elkaar ontmoeten in een innovatief klimaat met o.a. Kleinhandel, Cambridge Innovation Center (CIC), Venture Café en Schieblock als voorbeelden van broedplaatsen.

“We zijn heel gelukkig met de komst van de vier Brink Groep bedrijven. Stuk voor stuk ondernemingen die de verbinding aangaan met andere bedrijven en organisaties in netwerken. Dat is nou precies waar het Groot Handelsgebouw (GHG) voor bedoeld is: elkaar versterken in netwerken. Met de komst van Brink Groep is Rotterdam een mooie onderneming rijker!”

Marius Meurs, directeur Groot Handelsgebouw