Over ons

innvire staat voor werkomgevingen die bijdragen aan gezonde resultaten.

Onze zakelijke dienstverlening gaat uit van het idee dat mensen productiever zijn als ze in een goede werkomgeving kunnen werken. De “werkomgeving” is in deze zin een breed begrip. Het behelst niet alleen de plaats waar we werken (traditioneel het “kantoor”) en de (ict) middelen die daarbij horen, maar ook de structuur waarmee het werk georganiseerd wordt en het leiderschap daarbinnen.

Veel partijen spreken in deze context over het begrip “het nieuwe werken”. Veel van deze partijen doen de kracht van werkomgeving innovatie tekort door er een zelfstandig naamwoord van te maken, er iets van te maken dat je kunt “kopen”, “implementeren” of “aan” kunt zetten. Of de “nieuwe werken” predikers het nu willen of niet, werkomgeving innovatie is niet iets van de 21e eeuw. Wat wel waar is dat veranderingen steeds sneller gaan, en de grote hoeveelheid kleine veranderingen hebben gezamenlijk een grote impact.

innvire ondersteunt organisaties om met deze veranderingen om te gaan. Met onze hulpmiddelen, expertise en vaardigheden zijn we een goede bedrijfscoach die bedrijven snel en pragmatisch helpt beschikken over beter presterende werkomgevingen.

Lees er meer over in onze visie.

Werkomgeving innovatie Manifest

innvire legt op dit moment de laatste hand aan haar Manifest. Binnenkort kun je over onze gedachtengang lezen in een klein boekje in PDF vorm.

Stuur ons een berichtje op wpi-manifest@innvire.nl en we sturen je bericht wanneer het klaar is.

Anderen over ons:
innvire was de smeerolie in de machine die ervoor gezorgd heeft dat onze mensen nu effectiever werken en samenwerken.

directeur Woningcorporatie