Over ons

Innvire werd in 2008 opgericht als zakelijke dienstverlener dat uitging van het idee dat mensen productiever zijn als ze in een goede werkomgeving kunnen werken. De “werkomgeving” is in deze zin een breed begrip. Het behelst niet alleen de plaats waar we werken (traditioneel het “kantoor”) en de (ict) middelen die daarbij horen, maar ook de structuur waarmee het werk georganiseerd wordt en het leiderschap daarbinnen.

Van 2012 tot 2018 was het een joint venture met Brink Groep. In deze periode ontstond het software platform Work & People Analytics en werden er veel projecten gedaan onder het label innvire, vaak samen met Brink management en advies.

In 2018 is innvire als zelfstandige organisatie overgegaan inĀ Work & People Analytics B.V. waarbij de merknaam innvire eigendom blijft van Brink Groep. De feitelijke consultancy dienstverlening wordt vanaf 2018 gedaan door Brink management & advies.

Werkomgeving innovatie Manifest

innvire legt op dit moment de laatste hand aan haar Manifest. Binnenkort kun je over onze gedachtengang lezen in een klein boekje in PDF vorm.

Stuur ons een berichtje op wpi-manifest@innvire.nl en we sturen je bericht wanneer het klaar is.

Anderen over ons:
innvire was de smeerolie in de machine die ervoor gezorgd heeft dat onze mensen nu effectiever werken en samenwerken.

directeur Woningcorporatie