Doel bepaling & Vertaling

Zonder helder doel is het niet mogelijk om doelgericht te innoveren. De waarom-vraag moet centraal staan. Anders wordt het vernieuwing en komt het nooit tot duurzame innovaties.

Ambities voor het verbeteren van de werkomgeving komen in allerlei soorten en maten. Wij ondersteunen onze klanten bij het componeren/definiëren van de ambitie die bij hen past.

Ambities eindigen niet met “een nieuw gebouw” of “een nieuw interieur”, maar eerder met “Meer klanttevredenheid doordat verschillende afdelingen effectiever met elkaar communiceren”. De werkomgeving is een krachtige katalysator om dit soort duurzame verbeteringen door te voeren.

innvire helpt bedrijven ideeën en mogelijkheden te creëren en deze om te zetten naar tastbare stippen op de horizon. Maar we denken ook aan de realiteit van het werken met verschillende overlappende en divergerende wensen en eisen van verschillende afdelingshoofden. We gaan de uitdagingen om een gezamenlijke visie te vormen op ‘wat zou moeten zijn’..

We gidsen de diverse stakeholders door de relevante keuzes, de impact op kosten, manieren van werken en de toekomstige resultaten.

Doelgericht duurzaam verbeteren van werk & werkomgeving

Een proces wat snel resultaten sorteert en visualiseert.
Adviseurs die als coaches fungeren.
Tastbare resultaten waarop heldere besluitvorming kan worden genomen.

Ons resultaat: Geen stoffige rapporten maar een inspirerend verhaal, een duidelijke uitleg van het ‘Waarom’ en de gezamenlijke richting die op basis daarvan is gekozen. In een communicatief format zoals kijkboek of filmfragmenten.