Werkomgeving research

innvire ontwikkelde een aantal zeer praktische en makkelijk toepasbare meet instrumenten die cruciaal zijn gebleken bij de ontwikkeling van duurzame en gedragen werkomgeving verbeteringen.

Over het gezamenlijk nut van deze instrumenten kunt u meer lezen in ons expertise onderdeel ‘meten, analyseren & leren’.

Een overzicht van onze instrumenten die we zelf ontwikkeld hebben of op basis van wetenschappelijke inzichten van onderzoekers die op Oxford, Harvard en University of Michigan:

Workplace Analytics

– Kwantitatieve inzichten in waar men werkt, hoe men het ervaart, welke activiteiten worden gedaan, de mate van samenwerking, de complexiteit van werk, de middelen die men behoeft en daaruit kan u modelleren op basis van behoefte in werkomgeving types, en geschatte kosten per plek en totalen.

Waarde Netwerk Analyse

– Onze WNA geeft organisaties visueel en diepgaand inzicht over de bloedsomloop van de organisatie. De fysieke en virtuele stromen tussen afdelingen en de prioriteiten / frequenties van deze stromen. Dit biedt organisaties de bewijslast om in te delen naar de meest optimale bloedsomloop.

Competing Values Framework

–  Organisaties en hun management zitten niet altijd op één lijn als het gaat om de ruimte en mogelijkheden die worden gegeven om zo goed mogelijk de organisatie doelen te behalen. Met onze Quinn scann bieden we visueel inzicht van de hele organisatie maar ook onderdelen ervan hoe zij de huidige situatie beoordelen en hoe zij georganiseerd willen zijn om de juiste cultuur te scheppen om maximaal te presteren.

 

Wij hebben ervaren dat onze opdrachtgevers zich niet gekend voelde in wat adviseurs en leveranciers in het verleden aandroegen op basis van een ‘methodiek’ of filosofie. Simpele ‘werkplek calculatoren’ of tevredenheid onderzoeken leveren niet het diepgaande bewijs hoe de organisatie werkt en wil presteren in de toekomst. Wij bieden u daar een aantal indringende instrumenten die snel en effectief inzicht geven.

 

 

Werkomgeving research instrumenten

– Workplace Analytics

– Waarde Netwerk Analyse

– Quinn Scan

– DILO Day In Life Of

'Voorgaand advies op het gebied van huisvesting heeft ons niet eerder zo diepgaand inzicht gegeven van de dynamiek en behoeftes van onze organisatie. Tevens hebben we het gevoel dat we dit keer beter zelf bepaald hebben wat goed voor ons is.'