Brink Groep

Grip op kwaliteit, proces en eindresultaat

innvire was van 2012 tot 2018 onderdeel van Brink Groep. Een groep – opgericht in 1972 door Deddo Brink – met als overtuiging dat de bouw effectiever en efficiënter kan. Het fundament van Brink Groep is goed herkenbaar in ons werk van vandaag. Brink Groep staat voor grip op kwaliteit, proces en eindresultaat in bouw, huisvesting en vastgoed.

Brink Groep wordt gekenmerkt door creatieve denkers en denkende doeners. Ons motto is: de goede dingen goed doen. We zijn altijd op zoek naar de werkelijke behoefte van onze klanten (de goede dingen) en de meest pragmatische oplossing van vraagstukken (goed doen). We zijn overtuigd van de waarde van samenwerking en integratie en brengen partijen, kennis en kunde samen voor een duidelijk resultaat. We staan voor oplossingen die logisch en toegankelijk zijn en vooral oplossingen die bewezen werken. We vernieuwen en ontwikkelen, maar nooit zonder een degelijk fundament van bewijs.

Voor uw samenwerking als klant van innvire betekent dit vooral een gezond en solide fundament, snelle en eenvoudige toegang tot ervaring, kennis en kunde en indien nodig en gewenst de naadloze koppeling van diensten en producten.

Naast innvire zijn ook Brink Management & Advies, Ibis en onderdeel van Brink Groep. Brink management / advies heeft vanaf eind 2018 de dienstverlening van innvire overgenomen.

Brink Groep
Groot Handelsgebouw
Stationsplein 45, unit A6.002
3013 AK Rotterdam

Postbus 2032
3000 CA Rotterdam

Telefoon: +31 (0) 10 237 00 00